Posted on

7 нощ. круиз с новия MSC Seashore през август от 989€/възрастен за балкон с вкл. порт такси и COVID-застраховка

Cruise.BG и MSC ви осигуряват едноседмична премиум круиз ваканция на борда на чисто новия кораб MSC Seashore на възможно НАЙ-НИСКА ЦЕНА:

 

MSC Seashore

27 август – 3 септември 2021 г. (за други дати се свържете с Cruise.BG)

 

Барселона I Марсилия I Генуа I Неапол I Месина I Валета I Барселона

 

Депозит – 20%. Доплащане – до 45 дни преди датата на отплаване.

 

 

  • каюта с прозорец (обща спалня или две отделни легла) – от 914€/възрастен с вкл. порт такси и COVID-застраховка (цените се променят постоянно)

  • каюта с балкон (обща спалня или две отделни легла) – от 989€/възрастен с вкл. порт такси и COVID-застраховка (цените се променят постоянно)

  • апартамент с балкон Deluxe Suite в MSC Yacht Club – по 2255€/възрастен с вкл. порт такси, напитки и COVID-застраховка (цените се променят постоянно)

За повече типове каюти и апартаменти изпратете запитване към Cruise.BG.

Такса обслужване (заплаща се на борда): по 10€/ден за възрастен и по 5€/ден за деца от 2 до 12 г.

Децата под 18 години настанени в една каюта с двама възрастни заплащат само порт такси и такса обслужване.

 

 

В Испания влизате: 1. С бърз антигенен тест (направен до 48 часа преди посещението); ИЛИ 2. PCR -тест (направен до 48 часа преди посещението); ИЛИ 3. Ако сте напълно ваксинирани (с 14 или повече дни след пълната ваксинация) и имате документ за това; ИЛИ 4. Ако сте преболедували COVID през последните 6 месеца преди посещението и имате документ за това ИЛИ 5. С цифров сертификат на ЕС за COVID-19, удостоверяващ едно от горепосочените изисквания.

Един ден преди регистрация на круиз терминала пасажерите попълват въпросник за текущото им здравословно състояние чрез приложение на MSC изтеглено на смартфона им. Ще им бъде измерена телесната температура дистанционно (допустимата максимална стойност не трябва да надхвърля 37,5 градуса по Целзий) и ще бъдат тествани безплатно с бърз антигенен тест.

На борда е задължително носенето на маски на местата на закрито с изключение на баровете, ресторантите, казиното и каютите/апартаментите. Слизането на брега става единствено чрез брегови екскурзии организирани от MSC (към момента). Отделянето от групата на сушата не е позволено. По време на круиза всички пасажери ще бъдат тествани отново за COVID-19 (безплатно).

Корабът ще плава с намалена заетост.

 

 

Новият MSC Seashore е предназначен да плава из южните морета. Очаквайте на борда големи открити палуби със заведения и забавления за различни възрасти. Това е и най-екологичният кораб на круиз линията до момента, с най-напредничави технологии за намаляване отделянето в атмосферата на азотния и серните окиси, както и с технологии за максимално пречистване на отпадните води преди отделянето им в околната среда.

Круиз ваканцията с MSC Seashore е подходяща за парти-ориентирани пасажери, с шумотевица и деца по време на ваканцията. За търсещите уединение и спокойствие е препоръчително настаняването във ВИП-зоната MSC Yacht Club. Очаквайте преобладаващата част от пасажерите да са европейци. Очакват ви аквапарк с водни пързалки, клубове за деца според различните възрастови групи, забавления с виртуална реалност, първият виртуален круиз асистент ZOE (във всяка каюта, с възможност да отговаря на въпроси на седем езика), 5D театър, симулатор за рафтинг, лабиринт с виртуална реалност, симулатор за Формула 1, множество ресторанти, барове, дискотека и др.

 

 

Чрез Cruise.BG резервирате на най-ниската цена.

В допълнение получавате:

  • безплатен персонален съветник във фазите на планиране и проучване

  • безплатен туристически агент във фазите на комуникация с круиз линията, работа с резервационната й система, изготвяне на документите за пътуване, разплащанията и евентуални промени

  • безплатен адвокат при наложила се защита на интересите ви като потребители

Провери за места, цени и преференциални условия:

 

ПРОВЕРИ