Posted on

14 нощ. Япония и Тайван по време на цъфтежа на вишните 2022 с реновирания първокласен Noordam от 3439€/възрастен за балкон

Cruise.BG и Holland America ви осигуряват двуседмична премиум круиз ваканция по време на Сакура 2022 г. (периодът на цъфтежа на вишните в Япония) на борда на реновирания кораб Noordam на възможно НАЙ-НИСКА ЦЕНА:

 

Noordam

28 март – 11 април 2022 г. (ще се върнете в България преди Великден)

 

Токио (Йокохама) I Осака (2 дни и за Киото) I Кочи I Наха (о. Окинава) I о. Ишигаки-ко (Япония) I Хуалиен (Тайван) I Кийлунг (за Тайпе, Тайван) I Кагошима (Япония) I Шимицу (Фуджи) I Токио (Йокохама)

Депозит – 30%. Доплащане – първата седмица на януари 2022 г.

 

 

  • каюта с прозорец, Have It All N1K, категория Н, палуба 4 (обща спалня или две отделни легла) – 2779€/възрастен с вкл. порт такси, пакети с напитки Signature Beverage Package, брегови екскурзии и интернет. Такса обслужване по 14,50$/човек/ден се заплаща на борда (цените се променят постоянно)

  • каюта с балкон, Have It All N1K, категория VB, палуба 10 (обща спалня или две отделни легла) – 3679€/възрастен с вкл. порт такси, пакети с напитки Signature Beverage Package, брегови екскурзии и интернетТакса обслужване по 14,50$/човек/ден се заплаща на борда (цените за балкон за категории от VH до VC са по-ниски; цените се променят постоянно)

  • апартамент с балкон,  Have It All N1K, категория SS, палуба 6 (обща спалня или две отделни легла) – от 4399€/възрастен с вкл. порт такси, пакети с напитки Signature Beverage Package, брегови екскурзии и интернетТакса обслужване по 16$/човек/ден се заплаща на борда (цените за апартаменти с балкон за категории SZ-SY са по-ниски; цените се променят постоянно)

За повече типове каюти и апартаменти изпратете запитване към Cruise.BG.

 

Въпреки, че все още от Holland America не са обявили актуалните медицински протоколи за това отплаване, в Cruise.BG очакваме, че този круиз ще е за пасажери които са напълно ваксинирани (с 14 или повече дни след пълната ваксинация) и имат документ за това.

Един ден преди регистрацията на круиз терминала в Йокохама (Токио) пасажерите попълват въпросник за текущото им здравословно състояние чрез приложението Navigator на Holland America изтеглено на смартфона им. Ще им бъде измерена и телесната температура дистанционно (допустимата максимална стойност не трябва да надхвърля 37,5 градуса по Целзий).

 

Очакваме на борда да НЕ Е задължително носенето на маски. Слизането на брега ще става чрез брегови екскурзии организирани от Holland America или свободно (към края на март 2022 г. тази политика ще претърпи промяна както в круиз линията, така и в дестинациите).

Корабът ще плава с намалена заетост.

 

Noordam е построен през 2006 г. и е реновиран за последно точно преди пандемията, през 2019 г. Пригответе се за атмосфера с внимание към детайлите, за отлична кухня, за усет към красивото, приятното и личното. След активен ден в дестинацията през деня, след вечеря се насладете на джаз музиката на страхотните изпълнители в ВВ King Blues Club, на класиката на виртуозите в Lincoln Center Stage, или се отпуснете сред панорамата на океана в Crow’s Nest и Explorations Cafe. Ако имате енергия, за вас е Northern Lights Disco. Ако ви се пеят хитове, пригласяйте на професионалните изпълнители в Billboard Onboard.

 

Чрез Cruise.BG резервирате на най-ниската цена.

В допълнение получавате:

  • безплатен персонален съветник във фазите на планиране и проучване

  • безплатен туристически агент във фазите на комуникация с круиз линията, работа с резервационната й система, разплащанията и евентуални промени

  • безплатен адвокат при наложила се защита на интересите ви като потребители

 

Провери за места, цени и преференциални условия:

 

ПРОВЕРИ