Posted on

12 нощ. Буенос Айрес до Рио за Карнавала през 2022 г. на борда на луксозната Marina, за ваксинирани, от 3349€/човек за балкон

Cruise.BG и Oceania Cruises ви осигуряват премиум круиз пътешествие по време на Карнавала в Рио през 2022 г. на борда на луксозния кораб Marina на възможно НАЙ-НИСКА ЦЕНА:

 

Marina

14 – 26 февруари 2022 г.

 

Буенос Айрес I Монтевидео (Уругвай) I Пунта дел Есте (Уругвай) I Рио Гранде (Бразилия) I Порто Бело I Сантуш (Сао Пауло) I Парати I Иля Гранде I Бузиуш I Рио де Жанейро

Депозит – 25%. Доплащане до ноември 2021 г.

 

 

  • каюта с прозорец (обща спалня или две отделни легла) – вече няма свободни

  • каюта с балкон, EBS. категория В1, палуба 8 (обща спалня или две отделни легла) – 3479€/възрастен с вкл. порт такси и интернет. Такса обслужване по 16$/човек/ден се заплаща на борда (цените за балкон за категории от В4 до В2 са по-ниски; цените се променят постоянно)

Във връзка с текущата промоция OLife Choice можете да изберете и едно от следните включени в цената:

  • 300$ борден кредит на каюта;

  • 3 брегови екскурзии за Пасажери 1 и 2;

  • пакети напитки House Select Beverage Package

За повече типове каюти и апартаменти изпратете запитване към Cruise.BG.

 

Tози круиз е за пасажери които са напълно ваксинирани (с 14 или повече дни след пълната ваксинация) и имат документ за това.

На круиз терминала в Буенос Айрес (Аржентина) пасажерите ще попълнят въпросник за текущото им здравословно състояние. Ще им бъде измерена и телесната температура дистанционно (допустимата максимална стойност не трябва да надхвърля 37,5 градуса по Целзий).

 

Слизането на брега ще става или чрез брегови екскурзии организирани от Oceania или свободно. Изискването за носене на маски на закрито на борда е в процес на уточнение с местните власти от страна на Oceania.

Корабът ще плава с намалена заетост.

 

 

Marina е построен през 2011 г. и е реновиран за последно през 2020 г. Пригответе се за атмосфера с внимание към детайлите, за отлична кухня, за усет към красивото, приятното и личното. Oceania е известна с кулинарната си програма Oceania Culinary Discovery Tour Program която включва посещения на местни пазари в дестинациите, кулинарни практики свързани с местата на посещение, както и изтънчени блюда в специализирани ресторанти. След активен ден в дестинацията през деня, след вечеря се насладете на музика на живо с пианист в Martinis Bar, струнен квартет в Grand Bar, или се присъединете към танцуващите в Horizons Lounge.

 

Чрез Cruise.BG резервирате на най-ниската цена.

В допълнение получавате:

  • безплатен персонален съветник във фазите на планиране и проучване

  • безплатен туристически агент във фазите на комуникация с круиз линията, работа с резервационната й система, разплащанията и евентуални промени

  • безплатен адвокат при наложила се защита на интересите ви като потребители

Провери за места, цени и преференциални условия:

 

ПРОВЕРИ