Posted on

10 нощ. Южни Кариби през фев. 2022 с новия Enchanted Princess от 1829€/възрастен за балкон с вкл. порт такси

Cruise.BG и Princess ви осигуряват дълга премиум круиз ваканция в топ сезона на Карибските острови следващата зима на борда на чисто новия кораб Enchanted Princess на възможно НАЙ-НИСКА ЦЕНА:

 

Enchanted Princess

18 – 28 февруари 2022 г. (за други дати се свържете с Cruise.BG)

 

Форт Лодърдейл, Флорида (виза за САЩ) I Принсес Кийс (частен остров на Princess на Бахамските о-ви)) I о. Сейнт Томас (Американски Вирджински о-ви) I о. Доминика I о. Гренада I о. Бонер (Холандски Антили) I о. Кюрасо (Холандски Антили)) I Форт Лодърдейл, Флорида

Депозит – 30%. Доплащане – до декември 2021 г.

 

 

  • каюта с прозорец, Princess Savers NRD KIW, категория 06-GTY (обща спалня или две отделни легла) – 1829€/възрастен с вкл. порт такси. Такса обслужване по 14,50$/човек/ден се заплаща на борда (цените се променят постоянно)

  • каюта с балкон, Princess Savers NRD KIW, категория DF-GTY (обща спалня или две отделни легла) – 2055€/възрастен с вкл. порт такси. Такса обслужване по 14,50$/човек/ден се заплаща на борда (цените за балкон за категории от BW до ВА са по-нсики; цените се променят постоянно)

  • мини-апартамент с балкон, Princess Savers NRD KIW, категория MC, палуба 15 (обща спалня или две отделни легла) – 2569€/възрастен с вкл. порт такси. Такса обслужване по 15,50$/човек/ден се заплаща на борда (цените за мини-апартаменти с балкон за категории MF-ME са по-ниски; цените се променят постоянно)

  • апартамент с балкон: вече няма свободни

За повече типове каюти и апартаменти изпратете запитване към Cruise.BG.

 

Въпреки, че все още от Princess не са финализирали актуалните медицински протоколи за това отплаване, в Cruise.BG очакваме, че този круиз ще е за пасажери които са напълно ваксинирани (с 14 или повече дни след пълната ваксинация) и имат документ за това.

 

Един ден преди регистрацията на круиз терминала във Fort Lauderdale пасажерите попълват въпросник за текущото им здравословно състояние чрез приложение на Princess изтеглено на смартфоните им. Ще им бъде измерена и телесната температура дистанционно (допустимата максимална стойност не трябва да надхвърля 37,5 градуса по Целзий). Има вероятност да бъдат тествани за COVID-19 и с бърз антигенен тест (тъй като са пристигнали в САЩ през последните две седмици).

 

Очакваме на борда да не е задължително носенето на маски. Слизането на брега ще става чрез брегови екскурзии организирани от Princess или свободно (към февруари 2022 г. тази политика ще претърпи промяна както в круиз линията, така и в дестинациите).

Корабът ще плава с намалена заетост.

 

Чрез Cruise.BG резервирате на най-ниската цена.

В допълнение получавате:

  • безплатен персонален съветник във фазите на планиране и проучване

  • безплатен туристически агент във фазите на комуникация с круиз линията, работа с резервационната й система, разплащанията и евентуални промени

  • безплатен адвокат при наложила се защита на интересите ви като потребители

 

Провери за места, цени и преференциални условия:

 

ПРОВЕРИ