УВЕЛИЧЕТЕ ПРИХОДИТЕ СИ КАТО ИНФОРМИРАТЕ ДРУГИТЕ ЗА CRUISE.BG

Станете наш партньор и печелете от 3% до 5% комисионна (обикновено между 40€ и 300€) за всяка резервирана каюта от потенциален клиент, на който сте ни препоръчали!

Информирайте другите и печелете

Препоръчвайте Cruise.BG на потенциални клиенти и печелете от 3% до 5% комисионна (обикновено между 40€ и 300€) за всяка резервирана каюта от потенциален клиент, на който сте ни препоръчали! В допълнение получавайте и по 1 лев за всяка изпратена ни он-лайн форма за запитване за круиз. Радвайте се на приходи без ограничения!

Снимки, линкове и банери

Започнете в рамките на минути с нашите рекламни банери, снимки и текстови линкове. Стартирайте с промoтирането на Cruise.BG на момента, като ги публикувате на сайта си и в социалните мрежи.

Детайлна статистика

Следете точна информация за кликовете в личния си профил в Партньорската зона. Наблюдавайте актуалните данни за посещения, регистрирани препратки, конверсии, кампании и плащания.

Партньорската програма накратко

 

Печелете от 3% до 5% комисионна (обикновено между 40€ и 300€) за всяка резервирана каюта от потенциален клиент, на който сте ни препоръчали! В допълнение получавайте и по 1 лев за всяка изпратена ни он-лайн форма за запитване за круиз.
Ползвайте библиотека от снимки, рекламни банери, текстови линкове и фирмени лога, които да публикувате
Следете актуалните данни за посещенията в сайта, за регистрираните препратки и за плащанията в личния си профил в Партньорската зона
Проследяващите бисквитки са с настройка за цели 180 дни (6 месеца) от първото посещение на посетителя в Cruise.BG, за да дадем възможно най-дълго време на всеки потенциален клиент да изпрати запитването си он-лайн към нас и съответно да потвърдим за сумата към Вас
Ползвайте насоките и препоръките на мениджъра на Партньорската програма
Радвайте се на приходи без ограничения
Плащания в лева по банковата Ви сметка

 

За детайлна информация разгледайте Партньорското споразумение

 

Вече сте партньор? Влезте в Партньорската зона