0888 508 199     понеделник - петък, 10 - 12 и 13 - 17 ч. Член на Международната асоциация на круиз линиите, Вашингтон, САЩ – CLIA ID# 00325773

Круиз Експерти

Цената на която резервирате круиз чрез круиз експерт в Cruise.BG е същата или по-ниска от тази, обявена в интернет сайта на съответната круиз линия. Изберете от над 130 кораба с хиляди круизи по целия свят. В допълнение ползвайте нашия 11-годишен опит, персонално внимание, безупречна документация, управление на промени, безрискови плащания с чужбина и професионални съвети. Cruise.BG e и личният ви адвокат пред круиз линиите. Всичко това – бързо и за вас безплатно!
Cruise.BG е запазена търговска марка на ТурМаркетинг ЕООД, ЕИК 130465700, МОЛ: Илиян Цветков Иванов. Лиценз за туристическа агенция от Министерство на Туризма PKК-01-5950. Идентификационен номер в Международната асоциация на круиз линиите, Вашингтон, САЩ – CLIA ID# 00325773. Обслужването е он-лайн, а всички документи са в електронен вид. Адрес на управление: София 1700, ул. “акад. Борис Стефанов” 2, офис 4. Компанията е регистрирана по ДДС. Плащанията са единствено по банков път.

 

Илиян Иванов

Илиян Иванов

Круиз eксперт, CLIA Master
Председател на Българското круиз общество, основател и управител на Cruise.BG. Обиколил света. Магистър по Международен туризъм със специализации в САЩ и Великобритания. Опит в сферата на туризма от 1992 г. Детайлна информация ТУК
E-mail: cruise@cruise.bg
Телефон: 0888-508-199
BCO Logo 150X150

Българско круиз общество

Българското круиз общество е неправителствена организация, подпомагаща информираността на българските пасажери, туроператори и туристически агенции за достиженията и текущото състояние на световната круиз индустрия. Към асоциацията сътрудничат обучени и акредитирани круиз експерти от Международната асоциация на круиз линиите, чиято цел е да следят тенденциите и да дават препоръки на клиентите от България при избора на най-подходящото пътешествие като продукт, време на пътуване, дестинация и пазарни условия.
Създатели сме и сме администратори и на фейсбук-групата “Круизи: Българско круиз общество“. Тук реални пасажери от България споделят отзиви и дават съвети за всичко, свързано с круизите. Заповядайте и се присъединете, ако имате интерес да получавате ценна информация “от първа ръка” от други българи относно кораби, каюти, услуги и забавления на борда, дестинации, брегови екскурзии, круиз резервации, полети, трансфери и др.
CRUISEpage

Cruise.BG

Cruise.BG е запазена търговска марка на ТурМаркетинг ЕООД, София, ЕИК 130465700, МОЛ: Илиян Цветков Иванов, лиценз за туристическа агенция от Министерство на Туризма РКК-01-5950. Идентификационен номер в Международната асоциация на круиз линиите, Вашингтон, САЩ – CLIA ID# 00325773.Ние сме една от най-големите специализирани агенции за първокласни и луксозни круизи с пасажерски кораби по целия свят в България и се радваме на отлична репутация както в бранша ни, така и сред хилядите доволни клиенти.
Имаме директен достъп до резервационите системи на следните круиз линии:
  • Royal Caribbean
  • Princess
  • Celebrity
  • Holland America
  • Azamara
  • Cunard
  • Oceania
  • Seabourn
  • MSC
  • Costa

Защо с Cruise.BG?

TM EOOD Certificate NEW   

 

EMBARC-ID.png

Идентификационен номер в Международната асоциация на круиз линиите (CLIA), Вашингтон, САЩ – CLIA ID# 00325773

CLIA-LOGOS.png

Топ ниво круиз експерт – CLIA Master

Iliyan-Ivanov-Cruise.BG_.png

Планирате круиз? Сканирайте кода! Може да ви потрябва!