Круиз Експерти

CRUISE.BG Premium: живата връзка с круиз линиите

  • хиляди доволни круиз пасажери

  • опит в круиз ваканциите от 2007 г.

  • топ ниво круиз консултант CLIA Master

  • круизни кораби по целия свят

Cruise.BG е запазена търговска марка на ТурМаркетинг ЕООД, ЕИК 130465700, МОЛ: Илиян Цветков Иванов. Лиценз за туристическа агенция от Министерство на Туризма PKК-01-5950. Идентификационен номер в Международната асоциация на круиз линиите, CLIA ID# 00502485. Идентификационен номер в Международната асоциация за въздушен транспорт IATA TIDS 96096781. Обслужването е он-лайн, а всички документи са в електронен вид. Адрес на управление: София 1700, ул. „акад. Борис Стефанов“ 2, офис 4. Компанията е регистрирана по ДДС. Плащанията са по банков път в лева или евро, или онлайн в евро с Apple Pay, Google Pay, кредитна ли дебитна карта.

 

Илиян Иванов

Илиян Иванов

Круиз консултант, CLIA Master

Председател на Българското круиз общество, основател и управител на CRUISE.BG Premium Обиколил света. Магистър по Международен туризъм със специализации в САЩ и Великобритания. Опит в сферата на туризма от 1992 г. Детайлна информация ТУК
E-mail: cruise@cruise.bg

 

BCO Logo 150X150

Българско круиз общество

Българското круиз общество е неправителствена организация, подпомагаща информираността на българските пасажери при избора на най-подходящото пътешествие като продукт, време на пътуване, дестинация и пазарни условия, както и за достиженията и текущото състояние на световната круиз индустрия.

 

CRUISEpage

CRUISE.BG Premium

CRUISE.BG е запазена търговска марка на ТурМаркетинг ЕООД, София, ЕИК 130465700, МОЛ: Илиян Цветков Иванов, лиценз за туристическа агенция от Министерство на Туризма РКК-01-5950. Идентификационен номер в Международната асоциация на круиз линиите, CLIA ID# 00502485. Ние сме една от най-големите специализирани агенции за първокласни и луксозни круизи с пасажерски кораби по целия свят в България и се радваме на отлична репутация както в бранша ни, така и сред хилядите доволни клиенти.

Имаме директен достъп до резервационите системи на следните круиз линии:

  • Celebrity Cruises

  • Holland America Line

  • Royal Caribbean

  • MSC